Hesabınızı ve hesabınızla ilişkili tüm kayıtları kalıcı olarak silebilirsiniz. Güvenliğiniz
için önce kullanıcı adı ve şifrenizi doğrulamanız, ardından e-posta adresinize gönderilen
6 haneli kodu girmeniz gerekir.
1Giriş
2Doğrulama
3Onay
Kimlik doğrulama
Hesabınızı silmeye başlamak için kullanıcı adınızı (veya e-postanızı) ve şifrenizi girin.
Doğrulama kodu
E-posta adresinize 6 haneli bir kod gönderdik. Kod 10 dakika geçerlidir.
Silme işlemini onayla
Aşağıdaki kayıtlar kalıcı olarak silinecek. Bu işlem geri alınamaz.
Bu işlem geri alınamaz. Onayladığınızda hesabınız ve aşağıdaki tüm verileriniz silinir:
Hesap bilgileri ve profiliniz
Üye olduğunuz topluluklar ve katılım kayıtlarınız
Oluşturduğunuz etkinlikler ve katılımlarınız
Paylaşımlarınız, yorumlarınız, beğenileriniz ve puanlarınız
Mesajlarınız, bildirimleriniz ve takip kayıtlarınız
Siparişleriniz, biletleriniz ve ödeme kayıtlarınız
Konum tercihleriniz ve tüm diğer ilişkili kayıtlar
Hesabınız silindi
Hesabınız ve ilişkili tüm kayıtlarınız kalıcı olarak silindi. Bizi tekrar tercih ederseniz yeni bir hesapla başlayabilirsiniz.